Publicația online www.BankingNews.ro organizează, cu sprijinul Asociației Române a Băncilor și a Asociației de Plăți Electronice din România – APERO, pe 26 aprilie 2018, la Epoque Events Gallery, Hotel Epoque, a V-a ediție a conferinței ”EU plătesc cu cardul”. Evenimentul este un concept ce alcătuieste cadrul pentru inițierea unor discuții aprofundate despre perspectivele de dezvoltare ale industriei de carduri din țara noastră.

Florin Dănescu – Președinte Executiv Asociația Română a Băncilor, George Anghel – Director Executiv Asociația de Plăți Electronice din România și Vasile Tănasă – Director Card de Credit Raiffeisen Bank sunt printre speakerii celei de-a V-a ediții a conferinței ”EU plătesc cu cardul”.

Discuțiile vor surprinde noutățile pregătite de băncile de pe piața de profil și direcțiile de dezvoltare. De asemenea, participanții vor afla cum a fost anul 2017 pentru industria cardurilor și care sunt perspectivele pentru perioada următoare. Programele de educație financiară menite să promoveze plata cu cardul și evoluția comportamentului românilor posesori de carduri sunt alte aspecte care vor fi dezbătute în cadrul evenimentului.

Modificările legislative care pot impacta dezvoltarea industriei de carduri și potențialul de dezvoltare al segmentului business cardurilor vor fi alte subiecte tratate de speakerii invitați. Totodată, prin temele și subiectele abordate, Conferința ”EU plătesc cu cardul” va fi un prilej special pentru promovarea utilizării cardului bancar ca instrument de plată la comercianți, la ghișeele instituțiilor statului pentru achitarea taxelor și impozitelor și la cumpărăturile online.

Conferința ”EU plătesc cu cardul” este un proiect marca BankingNews dezvoltat cu susținerea Asociației Române a Băncilor și Asociației de Plăți Electronice din România – Parteneri Instituționali, BCR, Banca Transilvania și Alpha Bank – Parteneri Principali, Raiffeisen Bank –  Partener.

Participanții vor primi Revista BankingNews (Numărul 5), analiza privind piața de carduri și lucrarea ”Reflecții privind banking-ul contemporan – Dinspre academic spre piață” semnată de profesorul universitar Bogdan Căpraru.

Accesul la acest eveniment este GRATUIT în limita locurilor disponibile. Pentru a va inscrie pe lista participantilor la conferința ”EU plătesc cu cardul”, transmiteți un email la gabriela.dinu@bankingnews.ro, cu subiectul ”Participare Conferinta Carduri” și urmatoarele specificații: Nume, Companie, Functie, Telefon și Email. Organizatorul își rezervă dreptul de a selecta publicul din audiență.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)