Clientii Banca Romanesti care isi deschid un nou depozit in euro sau reinnoiesc unul deja existent pot castiga, prin tragere la sorti, unul din cele trei sejururi la munte oferite de banca, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei de credit.

Depozitele in euro ofera dobanzi avantajoase, iar optiunile de plata sunt multiple: in avans, lunar sau la scadenta. In perioada 2 mai – 15 iunie 2012, Banca Romaneasca deruleaza o noua campanie care ii premiaza pe deponentii cu economii in euro.

Conform regulamentului promotiei, pentru fiecare multiplu intreg de 5.000 de euro depusi intr-un depozit sau in mai multe depozite constituite sau reinnoite in perioada campaniei, clientul va primi 1 punct de participare la tragerea la sorti.

Pentru a fi eligibil pentru premiile campaniei, depozitele astfel constituite trebuie sa fie in vigoare la data incheierii campaniei. Clientii eligibili pot participa la tragerea la sorti cu toate punctele adunate pe parcursul campaniei, fiecare dintre puncte reprezentand o noua sansa de castig.

Tragerea la sorti care va avea loc pe 18 iunie 2012 va desemna 3 castigatori, fiecare premiu constand intr-un sejur de 3 zile, pentru 2 persoane, la Hotelul Rina (4*) din Sinaia.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)