Cel mai mic curs anuntat: 1 euro este cotat astazi de BNR la 4,37 lei, cotatie intalnita in aprilie 2012! Schimbul tot mai intens inregistrat la final de an a facut ca leul sa devina tot mai puternic. Daca ieri BNR  anunta un curs de referinta de 4,4086 lei/euro, astazi scaderea continua, pana la 4,3753. Dolarul a fost cotat  la 3,3393, fata ieri cand BNR  anunta un curs de 3,3728, in usoara crestere.

Clientii cu credite in euro si bancile devin prienteni!

Este posibil ca in aceasta zi, clientii sa se grabeasca la banci sa-si achite imprumuturile, gandindu-se ca este un moment ce nu poate fi pierdut. Un curs euro bun ii poate face fericiti si pe bancheri, care spera acum la cat mai multe rate achitate. Cele mai recente date BNR, publicate astazi,  arata ca numarul persoanelor fizice cu restante mai mari de 30 de zile a ajuns la un nou record: 740 de mii, cu aproximativ 2.000 mai multi decat in octombrie.

 

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)