EximBank a inaugurat in aceasta luna o agentie la Targu Mures, care va deservi judetele Mures si Harghita, reteaua teritoriala a bancii ajungand astfel la un numar de 16 unitati. ”Ne-am propus sa avem o acoperire nationala cat mai extinsa pentru a creste gradul de accesibilitate la produsele si serviciile specifice EximBank si de aceea continuam procesul de dezvoltare a retelei. Dinamica economica a celor doua judete, nivelul relativ ridicat al comertului international cu bunuri din zona, apetitul companiilor straine pentru investitii, precum si potentialul zonei pentru atragerea fondurilor europene – sunt numai cateva dintre elementele care au contat in luarea deciziei de a deschide agentia de la Targu Mures”, a spus Traian Halalai, presedintele EximBank.

Agentia de la Targu Mures este localizata pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr.163, parter, si, ca si in cazul ultimelor unitati deschise in acest an, opereaza cu trei angajati, fara servicii de back office.

De la inceputul anului, EximBank a deschis patru noi agentii, Targu Mures alaturandu-se astfel unitaţilor teritoriale pe care banca le are in Bucuresti, Bacau, Brasov, Buzau, Cluj, Constanţa, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Timisoara si Sibiu.

EximBank este o instituţie specializata al carei portofoliu de produse, axat pe cele trei direcţii de acţiune – finanţare, garantare si asigurare, permite bancii sa susţina activitatea si dezvoltarea exportatorilor, a IMM-urilor si a companiilor ce deruleaza proiecte in domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei, in special a celor ce contribuie la absorbţia de fonduri europene.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)