EximBank a fost desemnata banca anului pe segmentul corporate  – ”Corporate bank of the year” – distinctie decernata în cadrul celei de-a 12-a editii a Galei “Financial Leaders’ Hall of Fame”, organizata de publicatia Business Arena Magazine.

Premiul, acordat pentru dinamica accentuata a activitatii în contextul unui climat macroeconomic dificil, a fost ridicat de Traian Halalai, presedintele EximBank, care a multumit atat societatilor comerciale ce au abordat cu mai multa încredere banca, cat si celorlalte banci comerciale cu care EximBank colaboreaza.

”Acesta distinctie ne onoreaza si ne obliga în acelasi timp sa continuam sa identificam solutiile financiare cele mai potrivite pentru contextul macroeconomic actual.  As vrea sa multumesc partenerilor nostri fara de care obtinerea acestui premiu nu ar fi fost posibila: firmele romanesti si bancile comerciale. Adresez asadar multumirile noastre companiilor care ne-au abordat cu mai mult curaj si au gasit în EximBank un partener valoros. De asemenea, doresc sa multumesc reprezentantilor bancilor comerciale, alaturi de care putem oferi mediului de afaceri solutii financiare complete. Intentionam sa dezvoltam colaborarea cu acesti parteneri si  sa figuram din nou pe lista castigatorilor anul viitor”, a spus presedintele EximBank.

Oficialul bancii a mentionat ca, pentru cresterea gradului de accesibilitate al societatilor comerciale la produsele specifice si, deci, pentru dezvoltarea portofoliul de clienti, EximBank îsi propune implementarea unor fluxuri operationale adaptate cerintelor pietei si extinderea retelei teritoriale.

EximBank este o institutie specializata al carei portofoliu de produse, axat pe cele trei directii de actiune – finantare, garantare si asigurare, permite bancii sa sustina activitatea si dezvoltarea exportatorilor, a IMM-urilor si a companiilor ce deruleaza proiecte în domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei, în special a celor ce contribuie la absorbtia de fonduri europene.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)