EximBank și BCR Leasing IFN au încheiat un acord de parteneriat în cadrul căruia banca a acordat societății de leasing un credit în valoare de 100 de milioane de lei ce are ca destinație acordarea de finanțări în lei pe termen scurt și mediu pentru activitatea cliențilorBCR Leasing IFN.

Facilitatea a fost acordată pentru o perioadă de 60 de luni, cu o perioadă de grație de 12 luni, din care perioadă de utilizare de trei luni, și este garantată parțial cu o scrisoare de garanție bancară emisă de Erste Group Bank AG.

”EximBank continuă să întreprindă toate demersurilepentru identificareași valorificareatuturor oportunităților care să-i permită să distribuie cât mai multe fonduri către companiile de pe piața românească. Parteneriatul cu BCR Leasing IFNreprezintă încă un canal prin care putem finanța indirect atât companiile mici și mijlocii – care dețin o pondere de peste 80% în portofoliul BCR Leasing IFN, cât și clienți corporate,în condiții de maximă eficiență, expertiza partenerului nostru completând competențele tehnice aleEximBank. Contribuim astfel la construirea de soluții de finanțare ce permit realizarea de investiții pentru dezvoltarea de noi afaceri sau pentru consolidarea afacerilor deja mature”,a declarat Traian Halalai, președintele executiv al EximBank.

“Parteneriatul dintre EximBank şi BCR Leasing este direct conectat cu mediul de afaceri din România, finanțările în leasing fiind un bun indicator al investițiilor realizate în economia româneascăîn special de către segmentul întreprinderilor mici și mijlocii. Prin produsele noastre, asigurăm acces flexibil şi convenabil la soluții de finanțare a activelor productive, ce permit creşterea productivităţii şi competitivității într-un mediu economic din ce în ce mai dinamic şi complex”, a declarant Bogdan Speteanu, președinte BCR Leasing.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)