EximBank lanseaza din aceasta luna o noua facilitate – TrezoLink – care permite companiilor o gestionare mult mai rapida si usoara a trasferurilor din conturile deschise la Trezoreria Statului. ”EximBank continua sa actioneze in directia modernizarii si alinierii la practicile bancare corporate care se concentreaza pe oferirea de servicii complementare ce vin in sprijinul dezvoltarii proiectelor pe care le deruleaza companiile. Ne-am propus sa crestem capacitatea bancii de a oferi si alte servicii ulterioare vânzarii unui produs, iar lansarea noii facilitati este parte a acestui proces. Pentru clientii EximBank, aceasta facilitate reprezinta un instrument rapid si eficient de administrare a conturilor deschise la Trezoreria Statului”, a spus Traian Halalai, presedintele EximBank.

Prin acest serviciu, EximBank va putea efectua o serie de operatiuni in numele clientilor sai eliminandu-se necesitatea deplasarii acestora la Trezoreria Statului.
Astfel, pe baza imputernicirilor date de catre clienti, banca va prezenta la unitatile operative ale Trezoreriei Statului ordinele de plata ale companiilor in vederea realizarii de plati (achitarea obligatiilor catre bugetul de stat si celelalte bugete sau transferarea fondurilor din contul de Trezorerie in cel deschis la EximBank) si va pune la dispozitia clientilor extrasele de cont.
EximBank este o institutie specializata al carei portofoliu de produse, axat pe cele trei directii de actiune – finantare, garantare si asigurare, permite bancii sa sustina activitatea si dezvoltarea exportatorilor, a IMM-urilor si a companiilor ce deruleaza proiecte in domenii prioritare pentru dezvoltarea economiei, in special a celor ce contribuie la absorbtia de fonduri europene.
Banca detine o retea de 15 unitati – Bucuresti, Bacau, Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Timisoara si Sibiu – iar operatorii economici pot obtine informatii suplimentare prin intermediul site-ului www.eximbank.ro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)