EximBank a decis sa-si schimbe sediul central si se va muta in Palatul Kiseleff, fostul sediu al ING Bank. Sediul central al Eximbank, banca de export-import a Romaniei, s-a relocat din bulevardul Natiunile Unite in prestigiosul bulevard Kiseleff prin intermediul celor de la BNP Paribas Real Estate.

Potrivit estimarilor ZF, Eximbank ar putea plati o chirie anuala de circa 700.000 – 800.000 de euro pentru cei 3.800 de metri patrati inchiriati in cladirea ce apartinte de RA-APPS.

O alta banca a decis sa isi stabileasca sediul in Palatul Kiseleff

Tranzactia a fost intermediata de firma de consultanta imobiliara BNP Paribas Real Estate si reprezinta una dintre cele mai importante mutari din piata de birouri in acest an. Pretul solicitat este cuprins intre 17 si 20 de euro/mp lunar iar EximBank va achita in jur de 800.000 de euro anual, potrivit ZF.

“Eram in cautarea unui chirias care sa ocupe vila de mai bine de un an si jumatate. In ultimii 17 ani Palatul Kiseleff a fost sediul central al unei prestigioase banci olandeze, iar gasirea unui chirias pe masura nu a fost o misiune usoara. Echipa BNP Paribas Real Estate a fost de mare ajutor, introducand de-a lungul ultimului an o serie de potentiali clienti cu nume sonore. In cele din urma, tranzactia s-a incheiat in momentul in care BNP Paribas Real Estate a introdus Eximbank. Spatiul s-a potrivit perfect nevoilor noului chirias, cum mare parte din amenajari si partitiile prezente in vila au apartinut unei banci”, a declarat managerul proprietatii, Peter Peterson.

Palatul Kiseleff se afla in districtul central de afaceri al Bucurestiului, la cateva minute distanta de piata Victoriei, vis-a-vis de parcul Kiseleff. Proprietatea ofera aroximativ 6.000 mp de birouri clasa A.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)