Incepand din aceasta saptamana, Agentia Timisoara a EximBank va functiona într-un nou sediu, aceasta de locatie fiind parte a strategiei băncii de a fluxurilor de lucru, cât si de reducere a costurilor operationale, se arata intr-un comunicat de presa remis de EximBank.

”Continuam sa actionam în directia mentinerii unui cadru de administrare cât mai eficient al EximBank, iar o parte a acestui proces vizeaza si optimizarea costurilor în ceea ce priveste locatiile unor unitati teritoriale. Sunt spatii – asa cum este si cel de la Timisoara – care nu mai corespund nevoilor noastre actuale, spatii ample care se preteaza mai mult bancilor de retail. Vom continua pde eficientizare a retelei comerciale, mai ales ca piata imobiliara ofera înca oportunitati în acest sens, astfel încât sa identificam solutiile care ne permit interactiunii cu mediul de business si facilitarea comunicarii directe a oamenilor de afaceri cu consultantii nostri”, a spus Traian Halalai, presedintele executiv al EximBank.

Noul sediu al EximBank Timisoara este situat în Timisoara, strada Coriolan Brediceanu, nr. 10, City Business Centre, Cladirea C, etaj 6. Agentia, care deserveste companiile din judetele Timis, Hunedoara si Caras-Severin, poate fi contactata la tel. +4021.405.37.04, sau pe e-mail: timisoara@eximbank.ro.

Pe parcursul ultimilor doi ani, în conditiile în care infrastructura industriei bancare s-a aflat într-un amplu proces de restructurare, EximBank si-a extins reteaua comerciala cu noua agentii, operând în prezent 20 de unitati. Modelul de extindere adoptat a vizat o acoperire nationala eficienta, cu agentii cu un numar de maximum trei angajati, fara servicii de back office si care sa deserveasca, în medie, societatile comerciale din a judete.

EximBank este o banca specializata dedicata exclusiv segmentului corporate care se implica activ în sustinerea si promovarea mediului de afaceri românesc, sprijinind prin instrumentele financiare de care dispune proiectele companiilor locale. Instrumentele sale financiare specifice de finantare, garantare si asigurare pot fi accesate de orice tip de societate comerciala, fie ca este IMM sau companie mare, deruleaza tranzactii internationale, ori se adreseaza numai pietei interne.
Banca a raportat în primul semestru al acestui an un profit net de 40 de milioane de lei, cu 26% mai mare decât cel înregistrat în perioada similara din 2014, pe fondul extinderii portofoliului de produse si a acoperirii teritoriale.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)