Bancpost lanseaza un nou serviciu disponibil tuturor utilizatorilor de carduri de credit American Express® si Visa emise de banca: extrasul de cont in format electronic. Optiunea este gratuita, iar clientii care vor activa noua facilitate vor primi extrasul de cont lunar prin e-mail. Fiecare extras electronic trimis contribuie la protejarea mediului prin economisirea hartiei.

„Extrasul de cont in format electronic este un serviciu util, care pe langa faptul ca te ajuta sa ai mai putine documente in format tiparit iti aduce la indemana, oriunde te-ai afla, intregul istoric al tranzactiilor tale cu cardul, direct in casuta ta de e-mail. Vei putea astfel sa iei decizii mai bune si mai rapide in ceea ce priveste utilizarea sumelor disponibile in contul de card. Totodata, ajuti, prin economisirea hartiei, la pastrarea unui mediu inconjurator sanatos si verde”, a declarat George Georgakopoulos, Director Executiv Senior, Divizia Credite Persoane Fizice Bancpost.

Noua facilitate ofera mobilitate, control si rapiditate utilizatorilor. Istoricul cumparaturilor efectuate cu cardul de credit poate fi urmarit mai usor si accesat de oriunde, direct din contul de e-mail.

Pentru a face lucrurile inca si mai simple si mai eficiente pentru clienti, serviciul oferit de Bancpost poate fi activat online, pe http://www.bancpost.ro/extras-electronic sau telefonic, apeland Infoline American Express la numarul 021 308 43 06 sau Infoline Visa la numarul 021 308 45 57.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)