Programul naţional multianual pentru dezvoltarea antreprenoriatului in randul femeilor din sectorul IMM si-a stabilit oficial data in care se va deschide. Programul Femeia Manager 2016, prin care romancele vor putea primi ajutoare de stat de pana la 50.000 de lei, pentru deschierea si dezvotarea unor mici afaceri, incepe in data de 12.07.2016 ora 10.00 cand va fi activa aplicatia de inscriere a planurilor de afaceri in cadrul Programului.
Aplicatia electronica va fi activa pina in data de 16.07.2016 ora 20.00. Programul finanteaza 90% din investitie, aportul propriu este de 10%

Aplicatia online de inscriere in Programul Femeia manager se va deschide pe site-ul aippimm.ro, al Directiei Politici Antreprenriale, din subordinea Ministerului Economiei.

Programul Femeia manager are alocat in anul 2016 un buget total de numai 500.000 de lei, ceea ce inseamna ca doar 10 firme vor putea primi banii de la stat, la limita maxima a ajutorului nerambursabil. In program se pot inscrie IMM-uri detinute de femei sau care au printre asociati si femei.

 

Descarca de AICI documentatia necesara.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)