Una din patru firme, dintre cele infiintate in Romania incepand cu luna septembrie 2012, au ales sa lucreze cu Banca Transilvania. Ca Banca a Oamenilor intreprinzatori, BT sustine antreprenorii inca din etapa de inceput, precum si in toate etapele businessului acestora, ca premisa a revenirii economiei romanesti.

Pentru IMM-urile aflate la inceput de drum, prin produsul „Contul Primul An Gratuit” (www.contgratuit.ro), Banca Transilvania ofera gratuitate la operatiunile derulate in primul an de activitate,comision 0 la platile intrabancare si interbancare, efectuate prin BT24 – Internet Banking si Mobile Banking; comision 0 la platile si incasarile intrabancare si interbancare, cu cec si bilet la ordin; comision 0 la incasarile intrabancare si interbancare, cu ordin de plata, respectiv comision 0 pentru gestiunea contului curent.

Cu Banca Transilvania lucreazã in prezent 245.000 de clienþi persoane juridice, in creºtere cu aproximativ 20% faþã de inceputul anului 2013. 65% din portofoliul de credite BT este reprezentat de imprumuturile pentru companii, cea mai mare pondere fiind deþinutã de IMM-uri.

Oferta BT pentru antreprenori cuprinde: produse, servicii, echipa dedicata si Clubul Intreprinzatorului Roman (www.btclub.eu ; www.btclub.ro ), prin intermediul caruia sunt oferite cursuri gratuite pentru reprezentantii mediului de afaceri, in intreaga tara.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)