First Bank

First Bank anunță introducerea plăților cu ceasurile inteligente Fitbit și Garmin, ca modalitate alternativă pentru plățile contactless. Astfel, posesorii de carduri Visa emise de First Bank își pot inrola cardul în aplicațiile Fitbit sau Garmin pentru a efectua rapid și sigur plăți contactless cu ceasul inteligent, fără a mai fi necesar să prezinte fizic cardul.

Serviciul este disponibil atât pentru cardurile de credit cât și pentru cardurile de debit și se adresează persoanelor fizice și persoanelor juridice deopotrivă. Opțiunea de plată contactless cu smartwatch Fitbit sau Garmin este acceptată la toate terminalele POS contactless, din țară sau din străinătate.

Pentru autorizarea unei plăƫi cu ceasul este necesară doar tastarea codului PIN al ceasului. Istoricul tranzacțiilor efectuate este disponibil în orice moment în aplicația dedicată Fitbit sau Garmin, iar detaliile cardului pot fi oricând șterse de utilizator din aplicație.

Dispozitivele compatibile sunt:

  • Fitbit cu familia de ceasuri inteligente Fitbit Sense si Versa, alături de modelele Fitbit Charge 3 Special Edition și Fitbit Charge 4. Mai multe detalii despre modelele cu tehnologie Fitbit Pay aici.
  • Garmin, modelele Vivoactive 4/4S, gama Venu, vivomove Style/Luxe, gama fenix 6, gama MARQ, Forerunner 745/945, gama Descent, gama Quatix, gama D2 Delta/Tactix, Enduro, Approach S62. Mai multe detalii despre modelele cu funcție Garmin Pay aici.
Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)