Florin Sandor este noul Director General Adjunct si Chief Workout Officer al Intesa Sanpaolo Bank Romania, fiind in prezent in curs de autorizare din partea Bancii Nationale a Romaniei (BNR), anunta banca prin intermediul unui comunicat de presa. Acesta revine in cadrul bancii, unde timp de 10 ani a fost directorul departamentelor juridic si afaceri generale, dupa ce in ultimii 2 ani a facut parte, in calitate de consilier, din directia juridica BNR.

De profesie avocat, cu o bogata experienta in consultanta juridica si de business, atat pe piata locala, cat si in Republica Moldova, China si Vietnam, Florin Sandor este acum singurul roman din comitetul de management al Intesa Sanpaolo Bank si va fi responsabil cu restructurarea portofoliului de credite problematice al bancii.

„Am readus in cadrul echipei Intesa Sanpaolo Bank un bun coleg, dar mai ales un specialist care cunoaste foarte bine specificul activitatii bancare si al pietei romanesti in ansamblu. in viitor ne vom baza cu prioritate tot pe promovarea de manageri si profesionisti romani in cadrul echipei de management pentru a pune in practica cu succes obiectivele pe termen mediu si lung ale Intesa Sanpaolo Group pe piata locala”, a declarat Marco Capellini, Director General (CEO) Intesa Sanpaolo Bank.

Florin Sandor este unul dintre cei mai importanti si mai activi specialisti pe tema insolventei, cu numeroase interventii publice pentru amendarea si imbunatatirea cadrului juridic ce reglementeaza acest domeniu sensibil pentru economie. Licentiat al Facultatii de Drept, din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, acesta are un master in Mangementul juridic si contabil al companiilor, cat si alte cursuri de specializare si atestate profesionale din partea unor institutii academice cum ar fi Universitatea Warwick si Oxford din Marea Britanie.

Noua structuraa comitetului de management al Intesa Sanpaolo Bank este in prezent:
·    Marco CAPELLINI – Director General (CEO)
·    Enzo PELLEGRINO – Director General Adjunct (CLO)
·    Luigi SANGALLI – Director General Adjunct (CRO)
·    Catello DE SIMONE – Director General Adjunct (CFO)
·    Stefano BURANI – Director General Adjunct (CBO)
·    Florin SANDOR – Director General Adjunct (CWO)

Despre Intesa Sanpaolo Bank

Intesa Sanpaolo Bank, este subsidiara locala a Intesa Sanpaolo, unul dintre cele mai importante grupuri bancare internationale, printre liderii din Europa, ce ofera servicii pentru 20 milioane de clienti. Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul este prezent in Europa Centrala si de Est, in Orientul Mijlociu si in Africa de Nord, cu peste 1.500 de unitati ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce opereaza in 12 tari din regiune.

Pe piata locala, Intesa Sanpaolo Bank are o retea nationala de peste 70 de unitati, circa 800 de angajati si active totale de peste 5 miliarde lei. Intesa Sanpaolo Bank Romania ofera propriilor clienti o gama completa de produse bancare, garantand un serviciu de inalta calitate pentru toate segmentele de clientela (retail, IMM si corporate).

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)