Aveti rate in euro si va este teama ca moneda nationala se va deprecia si mai mult? Specialistii va recomanda: cea mai buna strategie pentru a-ti pastra economiile ar fi diversificarea intre plasamentele in euro si cele in lei. Economistul Florin Citu sugereaza sa depasim stadiul in care privim economiile personale intr-un mod pasiv si sa ne gandim la investirea acestor sume.

“Daca sunteti tentat sa speculati fiecare miscare a cursului de schimb, recomand piata Forex. Daca doriti sa profitati de variatiile cursului fara a urmari in mod constant piata, va recomand contractele futures. Orice piata alegeti, va recomand sa folositi maxim 10% din valoarea portofoliului ca marja pentru a nu fi fortat sa va inchideti pozitiile in eventualitatea unor variatii foarte mari ale cursului”, a explicat Mihai Muresian, directorul de tranzactionare al casei de brokeraj Intercapital Invest pentru Wall-street.ro

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)