Seful Reprezentantei Comisiei Europene (C.E.) in Romania, Angela Filote, a declarat ca in Romania este nevoie de o lege a falimentului personal, Fondul Monetar International (FMI) fiind de acord cu adoptarea unui astfel de act normativ. Singura cerinta: trebuie sa fie “foarte bun”!

“Este o lege de care Romania are mare nevoie. Noi lucram indeaproape cu Fondul Monetar si Fondul Monetar este de acord ca e nevoie de o lege, dar, tocmai pentru ca este o lege foarte importanta, ne dorim sa fie si o lege foarte buna, pentru ca ce am observat in Romania este ca adesea legile se dau repede, sub imperiul unor realitati sau unor crize si atunci ele nu sunt de cea mai buna calitate si provoaca efecte juridice neplacute si victime colaterale”, a declarat Filote, la o intalnire in Prahova.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)