Libra Internet Bank organizeaza, in perioada septembrie – noiembrie 2015, o serie de workshop-uri pe tema fondurilor europene adresate sectorului IMM, sub genericul Finantari accesibile prin garantii acordate de Uniunea Europeana.

Workshop-urile detaliaza oportunitatile de finantare oferite de noile produse de finantare cu garantie 50% acordata prin programul COSME, Competitiveness of Enterprises and Small and Medium-sized Enterprises (SMEs).

In sesiunea din septembrie, workshop-urile se vor desfasura la Oradea – 22 septembrie, Bucuresti – 24 septembrie, Ploiesti – 25 septembrie.

Libra Internet Bank este prima banca din Romania care a semnat acordul de garantare COSME cu Fondul European de Investitii, prin care companiile beneficiaza de comision zero de garantare si garantii de pana la jumatate din valoarea creditului.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)