[dropcap]B[/dropcap]ancile care au ales sa se implice in domeniul proiectelor dezvoltate cu fonduri europene pot fi numarate pe degete. Faptul ca Romania se misca greu pe palierul consumarii banilor europeni se resimte si in activitatea institutiilor de credit. De aici probabil si rezervele reprezentantilor celor mai multe banci in ceea ce priveste comunicarea rezultatelor obtinute pe segmentul de profil. Cu toata aceasta retinere si raceala pe care le-a intampinat, publicatia online www.bankingnews.ro a reusit sa adune suficiente date care sa poata contura o viziune de ansamblu asupra bilantului bancilor in 2011 pe piata de fonduri europene. Studiul de piata “Bilantul bancilor in 2011 pe piata de fonduri europene“, disponibil contra cost aici, prezintă cifrele consemnate de sapte banci (BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank, CEC Bank si Garanti Bank) pe palierul cofinantarilor de proiecte dezvoltate cu fonduri europene si opiniile exprimate de oficialii acestor institutii privind acest segment de piata. Cercetarea de fata contine, in cele 3 pagini A4 format pdf. structurate si machetate intr-o forma accesibila si agreabila, detalii despre urmatoarele subiecte:

* Valoarea cofinantarilor acordate de banci pana in 2011 pentru proiecte derulate cu fonduri europene si numarul proiectelor care au fost creditate;
* Cum sunt impartite portofoliile de cofinantari in functie de domeniile de activitate ale companiilor care au beneficiat de fonduri europene;
* Cele mai mari proiecte derulate cu fonduri europene cofinantate de banci;
* Previziuni privind evolutia segmentului de profil.

Achizitioneaza studiul de piata “Bilantul bancilor in 2011 pe piata de fonduri europene” de aici folosind cardul ca metoda de plata. Achitarea acestui tip de materiale va fi realizata prin intermediul portalului securizat PayPal, cel mai recunoscut sistem de plata, prin el desfasurandu-se majoritatea tranzactiilor online pe eBay. PayPal asigura siguranta tranzactiei fiind unul din cei mai mari furnizori de servicii de plata prin Internet.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)