Consiliul de Administrație al BRD Groupe Societe Generale, întrunit pe 2 august 2016, l-a desemnat pe François Bloch drept succesorul lui Philippe Lhotte în funcţia de Director General. Numirea va intra în vigoare pe 1 noiembrie 2016 şi este supusă aprobării Băncii Naţionale a României. Philippe Lhotte va rămâne membru al Consiliului de Administraţie al BRD, în timp ce va prelua alte responsabilități în cadrul Grupului Societe Generale.

François Bloch are experienţă internaţională, retail şi investment banking, a lucrat în Rusia pentru subsidiara Societe Generale, Rosbank

Gianluca Soma, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al BRD, a declarat: “Aș dori să-mi exprim recunoștința în numele Consiliului pentru devotamentul și contribuția deosebită a lui Phillipe Lhotte la redresarea și evolutia BRD din ultimii ani. Philippe Lhotte a reuşit să transforme și să adapteze BRD la nevoile pieţei româneşti, întărindu-i poziția într-o perioadă plină de provocari. Pentru a continua dezvoltarea echilibrată și durabilă începută de el care a generat rezultatele financiare și comerciale remarcabile pe care le comunicăm astăzi, aveam nevoie de cineva cu o vastă expertiză în domeniul bancar. De aceea l-am desemnat drept succesor pe François Bloch și suntem convinşi că experiența sa internațională, atât în retail, cât şi în Investment banking, va fi un factor cheie pentru viitorul BRD.”

Bernardo Sanchez Incera, Director General Adjunct al Grupului Societe Generale şi membru în Consiliul de Administraţie al BRD, a declarat : ” Îi mulțumesc sincer lui Philippe Lhotte și echipei de management a BRD pentru realizările remarcabile din ultimii ani. Mai mult ca oricând, Grupul Societe Generale are încredere în piața românească și în perspectivele de dezvoltare ale BRD”.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)