Dan Pascariu crede ca cei 85  milioane de euro nu reprezinta o valoare semnificativa in ansamblul sistemului bancar si nu este de natura a perturba activiatea sistemului. Analistii readuc in discutie problema coruptiei din sistem, insa, Dan Pascariu, priveste incidentul ca pe un lucru firesc si care se poate intampla in orice stat.

“Vorbim de 85 de milioane de euro. La nivelul sistemului bancar nu reprezinta mai mult de 1 la mie din totalul finantelor bancilor. Despre ce vorbim? Peste tot in lume, unde sunt bani vor fi şi oameni care vor incearca sa-i fure … noi nu facem altceva decat sa speculam acum”, a declarat telefonic pentru Money TV, Dan Pascariu.

Pascariu explica ca nu este vorba despre o retea a bancherilor, ci despre o retea de oameni din afara sistemului, care incearca sa acceseze credite in mod fraudulos.

“Mi-am dat seama ca dupa prima mediatizare in care s-a vorbit despre reteaua bancherilor… Nici vorba de o retea a bancherilor… E vorba de reteaua unor oameni din afara sistemului bancar, care incearca sa acceseze in mod fraudulos credite din sistem” este de parere reprezentantul mediului bancar.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)