Fuziunea dintre Banca Comercială Carpatica (BCC) şi Patria Bank se prelungeşte din cauza deciziilor instanţelor, în condiţiile în care Curtea de Apel Bucureşti a respins dosarul de fuziune, potrivit unui anunţ transmis vineri Bursei de Valori Bucureşti.

“Implementarea procesului de fuziune al Băncii Comerciale Carpatica SA cu Patria Bank SA, care a primit aprobarea prealabilă a Băncii Naționale a României în data de 29 noiembrie 2016, se prelungește, date fiind ultimele decizii ale instanțelor”, se arata in comunicatul remis BVB.

bcc bun

În 29 noiembrie 2016, Banca Națională a României a aprobat proiectul de fuziune al BCC cu Patria Bank. In 17 ianuarie 2017, tribunalul a venit cu un răspuns nefavorabil cererii băncilor de aprobare a fuziunii. Acum, la două luni, instanta incă analizează motivarea băncilor. Cele doua instituţii financiare au anunțat că fuziunea urmează să fie finalizată în 2017.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)