Proiectul de Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea Codului Fiscal astfel încât debitorii care apelează la darea în plată să fie scutiţi de impozitul aferent transferului de proprietate este în proces de avizare internă şi urmează a fi pus în câteva zile pe pagina de internet a Ministerului Finanţelor pentru consultare publică, a declarat, marţi, pentru Agerpres, secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Publice Gabriel Biriş.

‘Îl punem pe site zilele acestea (proiectul – n. r.). Ne-am întâlnit şi cu iniţiatorii legii, ca să fim siguri că acoperim toate situaţiile. Zilele următoare va fi pus pe site. Este în proces de avizare internă. A plecat la avizare la colegii de la ANAF, de la Juridic’, a spus Gabriel Biriş.

Potrivit secretarului de stat, această modificare urmează să fie aprobată prin p

‘Ne mişcăm cât se poate de repede. Este regretabil că problema nu au fost rezolvată odată cu legea. Ar fi trebuit să fim consultaţi cum trebuie făcută şi în mod sigur ajutam, aşa cum am ajutat acum, numai că iniţiatorii s-au trezit că nu s-au gândit la problemă şi au aruncat pe noi. O rezolvăm’, a dat asigurări Biriş.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)