Gala ACJSFB – Hall of Fame Awards 2022 se va desfășura online, in 27 ianuarie

Asociația Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar – Bancar anunță evenimentul inceputului de an – Gala ACJSFB – Hall of Fame Awards 2022. Evenimetul este dedicat exclusiv juriștilor din sistemul financiar-bancar și va avea loc online, în data de 27 ianuarie 2022, începând cu ora: 18:30.

Potrivit inițiatorilor, Gala și-a propus să recunoască public meritele profesionale atât ale juriștilor din sistemul financiar-bancar, cât și pe cele ale ambasadorilor acestora din alte categorii profesionale (stakeholders interni și externi) și care au sprijinit activitatea profesională a comunității juridice ori au fost și sunt alături de Asociație.

◤ Cele 7 categorii de premii acordate:

• Juristul Anului 2021,
• Juristul Inovator al Anului 2021,
• Juristul Business Partner al Anului 2021,
• Juristul Litigator al Anului 2021,
• Juristul de Guvernanță Corporativă al Anului 2021,
• Juristul de Workout al Anului 2021, precum și
• Ambasadorul Comunității Juridice în Anul 2021.

◤ Cine va pune laurii pe fruntea premianților?

Jurizarea evenimentului ACJSFB Hall of Fame Awards, va fi efecutată, în calitate de președinte, de Alexandru Paunescu, Director al Direcției Juridice a BNR, precum și, în calitate de membri:

– Marieta Avram, Prof. Univ. Dr., avocat titular Avram Law, mediator și conciliator CSALB,
– Alexandru Berea, Executive Director al Legal Division în cadrul BCR,
– Radu Rizoiu, Conf. Univ. Dr.,
– Mirela Monica Iovu, Presedinte ACJSFB, Vicepresedinte al CEC Bank,
– Ioana Regenbogen, Director Juridic și Relații Instituționale ING,
– Mihai Selegean, Director General Adjunct Juridic și Administrativ, BRD,
– Daniel Nicolaescu, Director Executiv – Direcția Juridic și Guvernanță Corporativă în Raiffeisen, Bank SA și Președinte al Comisiei Juridice a ARB,
– Ioan Chelaru, Președintele Uniunii Juriștilor din România,
– Ciprian Chiorean, Vicepreședinte ACJSFB, Director Coordonator Vista Bank.

Pentru fiecare categorie, Juriul ACJSFB Hall of Fame Awards va desemna primii trei clasați, dintre care subsecvent va fi departajată persoana premiată. Pentru detalii suplimentare referitoare la acest eveniment – contactati organizatorul pe email la info@acjsfb.ro.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)