Garanti Bank lanseaza impreuna cu NETOPIA mobilPay, o campanie  cu 0% comision de procesare  pentru clientii noi care se vor inscrie pe platforma  in data de  26 mai, in prima zi a  evenimentului GPeC E-Commerce Expo.  Comerciantii online  care vor implementa sistemul de procesare plati NETOPIA mobilPay pe platformele lor  si care isi vor deschide un cont curent la Garanti  Bank  pe parcursul primei zile  GPeC  vor beneficia de acces la serviciu timp de  2 luni fara comisioane de procesare.

Garanti Bank  si  NETOPIA mobilPay  sunt partenerii  GPeC Summit, cel mai important eveniment de e-commerce din Romania, organizat intre 26  si  28 mai  la Bucuresti, la  Crystal Palace Ballrooms.  Cele doua companii vor avea instalat  un  stand in prima zi a expozitiei, unde potentialii clienti sunt asteptati pentru a primi detalii suplimentare  referitor la oferta.

“Pentru noi, echipa Garanti Bank, este foarte important sa oferim clientilor nostri optiuni de plata inovatoare, utile  si eficiente.  In plus, alaturi de partenerul nostru  NETOPIA mobilPay,  dorim sa incurajam dezvoltarea comertului electronic in Romania  si sa promovam platile online cu cardul pentru comercianti.  Din acest motiv, am hotarat sa lansam o oferta speciala pentru participantii la evenimentul GPeC”, a declarat  Anca Motca,  Director General Adjunct Garanti Bank.

“Pentru un comert  electronic eficient, plata online cu cardul este cea mai buna si sigura optiune. Comerciantii care au implementat deja aceasta metoda i-au descoperit inca din prima zi beneficiile directe, iar rolul acestei campanii este de a impulsiona toti jucatorii din e-commerce, mari sau mici, pentru a alege, implementa  si promova plata online cu cardul”,  a  declarat  Antonio Eram, CEO NETOPIA mobilPay.

NETOPIA mobilPay  si Garanti  Bank sunt parteneri din 2010  si impreuna ofera servicii de tranzactii online cu cardul pentru comercianti.

Comerciantii care doresc sa le ofere clientilor o alternativa de plata simpla  si sigura prin platforma mobilPay trebuie doar sa isi faca un cont pe  www.mobilpay.ro  si sa isi deschida gratuit un cont curent la Garanti  Bank, la oricare din cele 78 de sucursale ale bancii din  tara.  Gasiti informatii suplimentare pe site-ul mobilPay, pe www.garantibank.ro, la oricare din sucursalele Garanti Bank sau la biroul informatii NETOPIA mobilPay.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)