Garanti Bank deschide o noua agentie in Bucuresti, amplasata in AFI Palace Cotroceni, la parter.

„Cautam in permanenta sa facilitam interactiunea clientilor cu noi, astfel incat realizarea operatiunilor bancare sa devina pentru acestia un proces mai rapid, mai simplu si mai la indemana. Prioritatea noastra este sa fim acolo unde clientii au nevoie de noi, sa le oferim in orice moment produse si servicii utile si de calitate. Prin deschiderea agentiei in aceasta zona rezidentiala dinamica ne propunem sa ajungem la acei clienti care pun pret pe modurile mai eficiente de a folosi serviciile financiare”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Garanti Group Romania.

Agentia din AFI Palace Cotroceni se adreseaza clientilor Retail si IMM si va avea un program de lucru zilnic, intre orele 10:00-21:00. in prezent, reteaua de agentii a Garanti Bank este formata din 79 de agentii situate in toata tara. Pana la finalul anului banca isi va consolida prezenta nationala, iar numarul acestora va ajunge la 85.

Numarul de ATM-uri BancoSmart va creste, de asemenea, Garanti Bank avand deja in acest moment cea mai extinsa retea de bancomate inteligente (aproape 300), care pot fi folosite de oricine, nu doar de clientii bancii, pentru tranzactii cu sau fara card.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)