Garanti Bank anunta deschiderea celei de-a 80-a agentii din tara, in zona Baba Novac din Bucuresti.

“Intrucat clientii nostri au in permanenta nevoie de servicii bancare rapide, usor de folosit oricand si de oriunde, credem ca este foarte important sa fim cat mai aproape de ei, de locuintele lor si birourile unde lucreaza. Noua agentie va reusi sa completeze activitatea noastra in zona si va deservi cu profesionalism clientii din sectorul 3. Pana la finalul anului, banca va mai deschide cinci agentii – doua in Bucuresti, una in Cluj-Napoca, una in Timisoara si una in Brasov”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Garanti Group Romania.

Agentia din Baba Novac se adreseaza clientilor Retail si IMM si va avea un program de lucru zilnic, intre orele 09:00-17:00. In prezent, reteaua de agentii a Garanti Bank este formata din 80 de agentii situate in toata tara. Pana la finalul anului, banca va mai deschide cinci agentii – doua in Bucuresti, una in Cluj-Napoca, una in Timisoara si una in Brasov.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)