Garanti Bank a acordat recent o finanțare de 9,3 milioane de lei furnizorului de servicii medicale Anima, parte a grupului MedLife, pentru dezvoltarea rețelei sale de clinici.

MedLife a finalizat achiziția rețelei de clinici Anima în luna mai a anului trecut. Anima Specialty Medical Services are în componență șase policlinici și un laborator, peste 200 de angajați, specialiști medicali și personal de suport, fiind prima rețea de medicină privată cu rețea proprie de medicină de familie din România.

“Credem în potențialul de dezvoltare al sistemului medical din România și dorim să avem în continuare o contribuţie activă în finanţarea proiectelor viabile din acest domeniu. În cadrul Anima, parte a MedLife Group, sistemul public și cel privat lucrează împreună în beneficiul pacienților. Garanti Bank dorește să sprijine astfel de proiecte cu impact social ridicat, ca parte a angajamentului nostru pe termen lung în România. Finanțarea acordată marchează începutul colaborării noastre, care credem că va avea succes pe termen lung”, a declarat Çağri Memişoğlu, Deputy General Manager, Garanti Bank.

Anima este unul dintre cei mai mari furnizori privaţi de servicii medicale de ambulator, în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București (CASMB), acoperind peste 15 specialități, printre care medicină de familie, obstetrică – ginecologie, ORL, endocrinologie, oftalmologie, dermato – venerologie, cardiologie, psihiatrie, reumatologie, gastroenterologie, alergologie și imunologie clinică.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)