Garanti Bank il numeste pe Cagri Memisoglu in functia de Director General Adjunct, responsabil de Diviziile Corporate Banking, Transaction Banking, Resurse Umane, precum si de Divizia Organizare si Managementul Proceselor.

Dupa absolvirea Middle East Technical University din Ankara, Turcia, cu o diploma de licenta in Management, Cagri Memisoglu si-a inceput in 1995 cariera ca Business Analyst, in industria IT.  Un an mai tarziu, in 1996, s-a alaturat echipei Turkyie Garanti Bankasi A.S. (TGB), unde a ocupat diverse functii, atat in reteaua de sucursale, cat si in centrala, pentru ca din 2007 sa fie numit Senior Vice President. Din aceasta pozitie a fost responsabil de performanta financiara a bancii in ceea ce priveste gestionarea lichiditatilor si tranzactiile bancare, lucrand indeaproape cu peste 1.000 de sucursale si 24 de centre regionale, activitate ce a generat venituri nete de peste 300 de milioane de euro anual. De asemenea, Cagri Memisoglu a contribuit semnificativ la dezvoltarea filozofiei de cash management in cadrul Turkiye Garanti Bankasi A.S.

„Cagri Memisoglu are o experienta vasta in mediul de afaceri si in procesele bancare competitive, astfel ca aportul sau va fi extrem de valoros pentru Garanti Bank Romania. Ne bazam pe el pentru a continua aplicarea filozofiei Garanti la cele mai inalte standarde in banca, fiind siguri ca va contribui la dezvoltarea noastra pe piata bancara locala”, spune Ufuk Tandogan, CEO Garanti Group Romania.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)