Garanti Bank a acordat clienților săi bonusuri de aproximativ 1 milion de lei în 2016, pentru efectuarea de tranzacții cu Bonus Card. Din totalul achizițiilor realizate cu Bonus Card anul trecut, 29% au fost efectuate online.
Cumpărăturile în rate fără dobândă au reprezentat 37% din totalul tranzacțiilor efectuate prin intermediul cardului de credit. Procentul crește până la 46% în perioada Paștelui, Crăciunului și concediilor de vară.

În 2016, posesorii de Bonus Card au folositcardul pentru a face achiziții cu precădereînsupermarketuri, benzinării, dar și în magazinele de haine, pantofi și electronice.

“Prin intermediul Bonus Card ne propunem să îmbunătățim și să simplificăm viața clienților noștri. An de an, tot mai mulți clienți se bucură de beneficiile cardului nostru de credit. Vom continua strategia noastră de a le oferi clienților noi beneficii la utilizarea Bonus Card, pentru a satisface cât mai mult din nevoile lor, dar și pentru a-i loializa”, a declarat Emre Unal, Director Carduri, Garanti Bank.

Bonus Card este un instrument de platăunicînRomânia, care aducenumeroasebeneficiiatâtposesorilor, câtșicomercianților. Cliențiiacumuleazăbonusuri de până la 10% la fiecaretranzacțieefectuată, înțarăsauînstrăinătate.Bonusulreprezintăbanice pot fi ulterior folosiți pentru a face cumpărăturigratuiteîncelepeste 6.000 de magazine partenere ale băncii. Mai mult,înperioadacampaniilorposesoriicardurilorpot alegesăplăteascăînpână la 24 de rate fărădobândă la magazinelepartenere, avândși50 de zileperioadă de grație.

Despre Garanti Bank Romania
Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reuneșteși Garanti Leasing (marca sub care funcţioneazăcompaniaMotoractive IFN SA) și Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţioneazăRalfi IFN SA).

Garanti Bank estedeținută de cătreTurkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a douaceamai mare bancăprivată din Turcia. TGB este o bancăuniversală, cu servicii de top întoatesegmentele de business, și are peste 14 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate. În iulie 2015, grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA), a preluat controlul asupra TGB.

Garanti Bank România oferă o serie de produse și servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM și corporate, și este una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală. Prezentă în România din 1998, banca a dezvoltat un portofoliu solid de clienți și și-a extins prezența națională prin sucursale și canale alternative, ajungând la o rețea extinsă de peste 300 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clienții băncii, pentru tranzacții cu sau fără card.
În 2016, Garanti Bank a fost premiată de prestigioasa revistă Global Finance pentru “Best Consumer Digital Bank in Romania”. Distincția a fost acordată în cadrul evenimentului “2016 World’s Best Consumer Digital Banks”.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)