Garanti Bank anunta lansarea unui nou credit de nevoi personale de valoare mica si pe termen scurt, maxim un an jumatate. Clientii care isi doresc un imprumut rapid pentru renovare a locuintei, o vacanta nu prea extravaganta sau un gadget util in casa, se incadreaza pentru acest produs lansat de banca. Clientii pot aplica pentru o finantare de pana la 5.000 de lei, pe o perioada de maximum 18 luni, pana la finalul lunii august. Garanti Bank intra astfel in “lumea” celor care impus creditul rapid: Provident, Extra Credit, Ferratum, Viva Credit, etc.

“Le dorim clientilor nostri sa poata bifa vara aceasta din lista cu proiecte pe care si-au propus sa le duca la bun sfarsit. Vorbim de acele lucruri mici, care aduc bucurie, dar care nu au fost sau nu sunt întotdeauna catalogate drept urgente sau cele mai importante.

Fie ca ne gandim la un loc splendid pentru a-si petrece vacanţa, la renovarea locuintei, la gadget-uri sau dispozitive si tehnologie de ultima ora, sau la participarea la un curs pe care si-l doresc foarte mult, acest credit de nevoi personale este o solutie financiara rapida, simpla si ieftina, care le poate schimba starea de spirit si le va reaminti ca a face ceva doar pentru ei este binevenit si chiar recomandat.

Acest nou produs este un credit special pentru perioada de vara, destinat oricui, indiferent daca este client Garanti sau nu”, a declarat Roxana Rebegeanu, Head of Retail Banking, Garanti Bank.

Principalele beneficii ale noului produs de nevoi personale sunt: rata dobanzii fixa – 6%, zero comision de administrare si DAE 7,55%, potrivit comunicatului de presa remis catre BankingNews.ro

Suma maxima 5.000 RON

  • Perioada maxima – 18 luni
  • NU beneficiaza de asigurare Cardif
  • Dobanda fixa 6%
  • Comision de analiza dosar credit 50 RON
  • 0 comision de administrare a creditului
  • DAE 7.55%
  • Garanti Online 0 comision de activare
  • Un client poate beneficia de un singur credit in cadrul acestei campanii

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)