Garanti Bank a fost premiata, pentru a doua oara consecutiv, de catre prestigioasa revista Global Finance, pentru “Best Consumer Internet Bank in Romania”. Distinctia a fost acordata in cadrul “2014 World’s Best Internet Banks Competition”.

Evaluarea a fost efectuata de catre un juriu specializat, format din reprezentanti ai Infosys, lider global in consultanta, tehnologie si outsourcing, si din membrii echipei editoriale a Global Finance, pe baza unor criterii precum: importanta strategiei de a atrage si deservi clientii online, succesul in a face clientii sa foloseasca produsele web, cresterea numarului de clienti online, varietatea ofertei, dovada tangibila a beneficiilor castigate de pe urma initiativelor pe internet, functionalitatea si designul website-ului.

“Ca banca orientata spre client, simplificarea si eficientizarea activitatilor bancare este cel mai important obiectiv al nostru. De aceea, Garanti Bank investeste substantial in inovatie si dezvoltarea produselor, motiv pentru care serviciul nostru de internet banking, Garanti Online, face diferenta pe piata. Suntem onorati sa primim acest premiu pentru a doua oara, intrucat reitereaza eforturile noastre de a le oferi clientilor servicii personalizate si pliabile pe nevoile lor”, spune Ufuk Tandogan, CEO Garanti Group Romania.

Garanti Online, serviciul de internet banking al Garanti Bank, a fost lansat in octombrie 2007, initial pentru persoanele fizice, pentru ca, in mai 2008, sa devina disponibil si pentru clientii persoane juridice. Platforma le ofera utilizatorilor servicii inovatoare, permitandu-le sa gestioneze tranzactii bancare complexe, in timp real, oricand, si mai ales de oriunde.

Numarul de utilizatori Garanti Online a crescut cu 5% in primul semestru al acestui an, in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut. Totodata, numarul tranzactiilor prin internet banking a crescut cu 31% in primele sase luni ale anului, fata de primul semestru al anului 2013. Integrarea aplicatiei online de solicitare credite, iLoanU, in platforma de internet banking, in 2013, a transformat Garanti Online in primul serviciu de internet banking din Romania prin care cererile de credite pot fi pre-aprobate in timp real. Construit pe o infrastructura de ultima generatie, Garanti Online a primit de la lansarea sa mai multe premii interne si internationale.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)