Garanti Bank ofera posesorilor de Bonus Card posibilitatea de a achita serviciile din reteaua privata de sanatate Regina Maria in 12 rate lunare, fara dobanda. De asemenea, ei vor primi si un bonus de 1% din valoarea fiecarei plati pe care o fac in cadrul retelei medicale. In urma incheierii parteneriatului cu Reteaua privata de sanatate Regina Maria, posesorii de Bonus Card vor beneficia de toata gama de servicii medicale oferite de partener, intr-un sistem de plata ce permite achitarea acestora in 6 sau 12 rate lunare, fara dobanda.

„Dorim sa le oferim clientilor nostri acces la cat mai multe servicii prin intermediul cardului de credit Bonus Card, iar acest nou parteneriat se inscrie perfect in strategia noastra de completare a domeniilor de interes ale acestora, clinica Regina Maria fiind primul partener din sectorul medical. Sistemul flexibil de rate fara dobanda ofera oricarui pacient posibilitatea de a beneficia de servicii medicale de cea mai inalts calitate, pe care le pot achita in conditii avantajoase, iar bonusul de 1% continus politica de recompensare a utilizatorilor. Ulterior, bonusul poate fi folosit pentru cumparaturi gratuite in reteaua magazinelor partenere Bonus Card”, a declarat Eleni Skoura, Director Directia Carduri & Marketing din cadrul Garanti Bank.
“Pe langa grija medicala, vrem sa le oferim pacientilor nostri si accesabilitatea serviciilor. De aceea, suntem bucurosi sa le punem la dispozitie plata in rate cu ajutorul unui partener puternic precum Garanti Bank. Ne-am gandit la aceasta facilitate mai ales pentru serviciile medicale complexe oferite de Reteaua Regina Maria“, a declarat Fady Chreih, Director Executiv din cadrul retelei private de sanatate Regina Maria.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)