Garanti Bank a lansat o campanie promotionala prin care acorda o perioada de gratie de trei luni la rambursarea ratelor, pentru creditele refinantate. Garanti Bank refinanteaza intr-un singur produs clientii altor banci care vor sa refinanteze un imprumut, un overdraft sau un imprumut pe card de credit, pe o perioada de rambursare extinsa pe maximum 30 de ani. Pentru imprumuturile contractate pana pe 30 iunie, banca nu percepe comision si evalueaza gratuit imobilul adus in garantie.

‘Dorim sa facilitam accesul clientilor la imprumuturi eficiente si sa le oferim un singur produs cu mai multe beneficii: fara comisioane, evaluarea gratuita a imobilului adus in garantie si o perioada extinsa de rambursare. Prin campania de refinantare ne adresam persoanelor care au datorii la mai multe banci, pentru a le usura procesul de rambursare si a-i ajuta sa-si micsoreze datoriile’, arata Anca Motca, director general adjunct Garanti Bank.

Oferta de refinantare este valabila pentru toate tipurile de imprumuturi, in lei si in euro. Suma maxima pentru un credit de nevoi personale cu garantii pentru refinantare este de 300.000 de euro, in timp ce la creditul imobiliar pentru refinantare nu exista un prag maxim.

Garanti Bank Romania face parte din Grupul financiar Garanti Romania care reuneste si Garanti Leasing (marca sub care functioneaza compania Motoractive IFN SA), Garanti Credite de Consum (marca sub care functioneaza Ralfi IFN SA) si Garanti Credite Ipotecare (marca sub care functioneaza Domenia Credit IFN SA).

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)