Garanti Credite Ipotecare, parte din Grupul Garanti Romania isi imbunatateste comunicarea cu clientii si lanseaza un website interactiv, unde acestia au acces direct la ofertele companiei si la aplicatii inteligente menite sa le faciliteze interactiunea.

Noul website este accesibil la www.garanti-ipotecare.ro si se inscrie in strategia companiei de a fi cat mai aproape de clientii sai, astfel incat sa le poata oferi servicii si produse cat mai adaptate nevoilor acestora. in acest sens, platforma nou lansata pune la dispozitia tuturor celor care doresc sa aplice pentru un credit ipotecar o serie de aplicatii care simplifica procesul de interactiune cu compania.

Una dintre aceste aplicatii este Calculatorul de Credit, un instrument complex care permite calcularea automata a ratelor pe care un potential client le-ar plati in diverse conditii de contractare a unui credit.

Clientii pot aplica direct pentru un credit, urmand apoi sa fie contactati de catre un consultant Garanti Credite Ipotecare, in maximum doua zile lucratoare.

O alta facilitate o reprezinta accesul la zona Platforma Online Client, unde clientii companiei isi pot verifica permanent situatia financiara a contractului de credit.
„Garanti Credite Ipotecare se aliniaza strategiei Grupului Garanti, de a inova prin produse si servicii. Era deci firesc ca si prezenta online a companiei sa faciliteze accesul clientilor si potentialilor clienti la oferte dedicate, astfel incat interactiunea cu acestia sa creasca si la fel si gradul lor de satisfactie cu privire la serviciile companiei”, spune Bogdan Dobre, Director General Garanti Credite Ipotecare.

Accesand sectiunea „Oportunitati” din cadrul noii platforme online, clientii pot solicita cele mai noi oferte speciale si se pot abona la newsletter-ul lunar.
Pentru cei care sunt mereu pe fuga, website-ul ofera o aplicatie pentru telefonul mobil, printr-un cod QR. Clientii si potentialii clienti au posibilitatea de a descarca aplicatia si pot aplica pentru un credit direct de pe telefoanele lor mobile.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)