George Georgakopoulos, vicepresedintele pe retail, il va inlocui pe Antonios Hassiotis la conducerea Bancpost, banca din Romania detinuta de grupul elen Eurobank. Preluarea functiei de CEO de catre Georgakopoulos va avea loc dupa obtinerea aprobarii de la BNR. El va ocupa si pozitia de Country CEO in Romania pentru grupul Eurobank.

Georgakopoulos este de sase ani in Bancpost si a fost responsabil de dezvoltarea segmentului de retail al bancii. inainte sa se alature grupului Eurobank, el a lucrat 13 ani in Marea Britanie si Franta pentru Barclays Group. Georgakopoulos este absolvent de Drept al Universitatii din Atena (1987 – 1992) si detine un MBA la Universitatea din Glasgow (1994 – 1995). Este casatorit si are trei copii.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)