In 4 decembrie, Getin Holding a finalizat achizitia 100% a Romanian International Bank. Aceasta este cea de-a cincea banca straina care face parte din grup. Grupul Polonez este prezent si in Rusia, Ucraina si Belarus.

“Odata cu achizitia RIB, Getin Holding isi incepe strategia de dezvoltare pe piata locala. Obiectivul nostru este sa trasformam banca intr-o institutie financiara puternica si eficienta, un jucator activ in sectoare cheie ale pietei, “ declara Rafał Juszczak, preşedintele Consiliului de Administraţie al Getin Holding. “Ca grup, oferim un model de business de succes, pe care dorim sa il implementam si in Romania. Ne dorim insa sa adaptam acest model la contextul local si la nevoile clientilor, pentru ca numai o astfel de abordare ne poate garanta succesul,” a adaugat el.

Romanian International Bank ofera servicii bancare pentru persoane fizice si juridice. Banca ofera servicii pentru peste 80.000 de clienti. La sfârsitul trimestrului doi, activele bancii totalizau 436,4 milioane lei (PLN 424.3 milioane). Banca are 34 de sucursale in principalele orase din Bucuresti.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)