Presedintele CEC Bank, Radu Gratian Ghetea a afirmat marti ca actionarul unei banci este cel care decide daca schimba persoana de la conducerea institutiei de credit, respectiv Ministerul Finantelor Publice incazul CEC Bank, fara a da alte explicatii jurnalistilor prezenti la conferinta organizata de banca.

“In numirea unei conduceri a unei banci, actionarul este cel care decide si nu persoana care conduce banca decide daca va fi schimbat sau daca se schimba singur si asa mai departe.

Nu am ce informatii sa va dau cu privire la acest subiect. Pe domnul Enache Jiru il cunosc foarte bine, am colaborat mult timp cu dansul, nu am sa va spun decat lucruri bune despre dansul”, a declarat Radu Ghetea intr-o conferinta de prezentare a rezultatelor anuale CEC Bank, raspunzand jurnalistilor pe tema schimbarii sale din functie cu Enache Jiru, secretar de stat in Ministerul Finantelor.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)