NN Investment Partners (NN IP) își schimbă denumirea în Goldman Sachs Asset Management, după finalizarea achiziției din 2022.

Ca urmare, echipa de management a NN IP s-a alăturat Goldman Sachs în poziții de conducere și toate echipele de investiții au fost integrate cu succes. Business-ul comun este bine poziționat pentru a răspunde cu succes nevoilor clienților la nivel global și pentru a oferi o gamă extinsă de soluții investiționale.

Rebranding-ul organizației și operațiunilor NN IP reprezintă un pas important în a deveni un business unificat. Acest lucru implică schimbarea brandului și redenumirea produselor și a entităților juridice pentru a reflecta brandul Goldman Sachs Asset Management și toate convențiile privind denumirile.

Primii pași pentru schimbarea identității vizuale și de nume au fost făcuți începând cu 1 februarie 2023 și sunt acum vizibili pe canalele digitale. În plus, toate fondurile de investiții și entitățile juridice care conțin “NN” sau “NN IP” și-au schimbat numele pentru a reflecta identitatea Goldman Sachs, inclusiv toată documentația legală a fondurilor NN IP. Aceste documente sunt accesibile prin intermediul site-ului cu noua identitate vizuală.

Majoritatea acestor schimbări intră în vigoare începând din 6 martie și nu au niciun impact asupra portofoliului de produse sau a proceselor de investiții ale companiei.

În 11 aprilie 2022, Goldman Sachs anunțat finalizarea achiziției NN Investment Partners de la NN Group N.V. pentru 1,7 miliarde EUR. Compania preciza că cei peste 900 de angajați se vor alătura familiei Goldman Sachs.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)