Incepand cu 1 septembrie, produsele de asigurare Gothaer Asigurari Reasigurari destinate persoanelor fizice pot fi cumparate in rate fara dobanda, in urma parteneriatelor dezvoltate de asigurator impreuna cu Garanti Bank si Credit Europe Bank.

Astfel, posesorii de carduri de credit („Bonus Card”, primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, de la Garanti Bank si „CardAvantaj” de la Credit Europe Bank) isi pot achizitiona produse de asigurare direct din sediile Gothaer Asigurari Reasigurari sau online, de pe www.gothaer.ro, beneficiind de plata politei in rate, fara dobanda. Clientii pot opta pentru plata in 3, 6, 9 sau chiar 12 rate pentru orice asigurare cumparata de la Gothaer in perioada campaniei. Oferta este valabila pana la sfarsitul anului 2014.

„Ne dorim sa fim aproape de clientii nostri si venim in intampinarea acestora nu doar prin calitatea produselor pe care le oferim, ci si prin accesibilitatea acestora. Din aceasta perspectiva, suntem in masura sa le oferim clientilor nostri directi, care isi doresc esalonarea primelor de asigurare intr-un numar mai mare de rate, in functie de nevoile individuale, posibilitatea de a-si achizitiona politele de asigurare in pana la 12 rate lunare, la acelasi cost anual si fara alte cheltuieli suplimentare.

Clientii nostri sunt diferiti, cu nevoi si dorinte individuale. Prin aceasta facilitate oferita le aratam ca le suntem alaturi, adaptandu-ne la nevoile fiecaruia dintre ei”, a declarat Anca Babaneata, CEO al Gothaer Asigurari Reasigurari.

Oferta de produse dedicate clientilor persoane fizice include asigurari facultative de locuinta, asigurari CASCO, asigurari medicale pentru calatorii in strainatate, asigurari de raspundere civila si nu numai. Pentru oferta completa de asigurari disponibile, precum si pentru detalii despre parteneriatele incheiate, accesati www.gothaer.ro.

Facilitatea de plata in rate fara dobanda este disponibila la achizitionarea online sau in sediile Gothaer Asigurari Reasigurari a produselor de asigurare destinate persoanelor fizice.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)