Reprezentanții Grupului Gothaer susțin că nu se află în negocieri pentru vânzarea Gothaer Asigurări Reasigurări, acesta fiind mesajul asiguratorului pentru clienții și angajații săi. În presă au apărut mai multe știri ce anunțau preluarea asiguratorului neamț.

Dr. Christopher Lohmann: “Grupul Gothaer nu este în negocieri pentru vânzarea Gothaer Asigurări Reasigurări. Privim cu încredere spre viitor, compania beneficiind de tot sprijinul grupului Gothaer pentru a-şi continua creşterea sănătoasă pe piața asigurărilor din Romania.

În ultimii ani, sucursala locală a Grupului Gothaer, Gothaer Asigurări Reasigurări, a înregistrat o creştere sănătoasă. 2017 a însemnat o creștere de două cifre (21,7%) a primelor brute subscrise comparativ cu 2016, depășind 119 milioane lei, rezultat care confirmă o dezvoltare solidă a companiei în România. Creşterea anuală este doar un indicator care dovedeşte faptul că business-ul local se află pe drumul cel bun, în linie cu strategia şi planurile sale stabilite pe termen lung, iar Grupul Gothaer îşi exprimă susţinerea acesteia şi afirmă că nu se află în negocieri pentru vânzarea sucursalei locale.

Gotheaer-Christopher-LohmannEvoluția business-ului Gothaer în România este pe un trend crescător, lucru care ne bucură și ne arată că planurile noastre sunt durabile şi că toate investiţiile în această companie pe care le-am făcut de-a lungul anilor, de când am decis să intrăm pe piaţa din România, ne vor aduce rezultatele preconizate. Privim cu încredere spre viitor, compania beneficiind de tot sprijinul grupului Gothaer pentru a-şi continua creşterea sănătoasă în piața românească de asigurări. Profesionalismul, flexibilitatea, spiritul inovativ și orientarea centrată pe clienţi sunt elemente esenţiale care definesc brandul Gothaer și misiunea sa în piața locală de asigurări”, a declarat Dr. Christopher Lohmann, CEO-ul Gothaer Allgemeine AG și Președinte al Consiliului de Administrație al companiei Gothaer Asigurări Reasigurări.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)