Gothaer Group si-a anuntat deja prezenta in industria asigurarilor din Romania, dupa ce Gothaer Finanzholding AG  a preluat pachetul majoritar de actiuni al Platinum Asigurari Reasigurari S.A. Rebranding-ul Platinum in Gothaer Asigurari Reasigurari s-a bazat pe o strategie de business comuna. Expansiunea Gothaer in Romania va insemna un nou sediu si desigur cresterea numarului de angajati, dar mai ales un jucator important in piata de profil.

 

Actualul sediu, locul in care a copilarit regele Mihai

Primele investitii ale Gothaer au aparut: un nou sediu. Asiguratorul si-a mutat deja o parte din personal in fostul sediu al ING, o vila veche, Palatul Kiseleff, de pe bulevardul bucurestean cu acelasi nume. Restul angajatilor se vor muta in curand.

 7.000 de metri patrati gata de inchiriere

Palatul de pe soseaua Kiseleff a fost scos la inchiriat pentru 1,2-1,4 mil. euro pe an, potrivit presei. Palatul este o cladire istorica ale carei specificatii tehnice au fost aduse la un nivel comparabil cu cel al imobilelor de birouri de clasa A.

Potrivit managerului, Anca Babaneata, investitia pe termen mediu in dezvoltarea companiei este estimatala peste 15 milioane de euro. In urmatorii 5 ani, Gothaer isi propune sa atraga profesionisti de top, creand peste 250 de noi locuri de munca, cu scopul de a coagula in echipa sa expertiza superioara din piata de asigurari din Romania.

Palatul Kiseleff este o cladire istorica datand de la inceputul secolului trecut, fosta resedinta a Casei Regale in anii 1930.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)