Felix Daniliuc, Directorul General al Raiffeisen Leasing, si-a incheiat mandatul la finalul lunii iunie si va prelua, in calitate de director executiv, conducerea segmentului de Companii Medii si Sector Public din Divizia Corporatii a Raiffeisen Bank. „A venit momentul sa incep o noua etapa in viata mea profesionala”, a spus Felix. El va ramane in continuare membru in Consiliul de Administratie al Raiffeisen Leasing Romania.

Director General al Raiffeisen Leasing Romania a fost numit incepand de astazi Bob De Man, care a condus echipele Lean, Managementul Proiectelor si Securitate in Raiffeisen Bank. „Sunt bucuros sa ma alatur echipei Raiffeisen Leasing, cu dorinta de a continua ceea ce s-a construit pana acum pentru satisfacerea nevoilor clientilor grupului. Ne vom concentra pe ce putem imbunatati in activitatea de zi cu zi, in contextul actual de crestere economica”, a spus Bob De Man. Felix Daniliuc a adaugat: „Sunt increzator ca echipa valoroasa de la Raiffeisen Leasing si experienta profesionala bogata a lui Bob vor mentine si vor dezvolta parteneriatul de incredere pe care l-am construit cu clientii nostri”.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)