Publicatia online www.BankingNews.ro realizează un colaj de opinii ale celor mai importante personalități din industria bancară din România despre campania de vaccinare împotriva COVID-19. Astfel, am dorit să aflăm de la cât mai mulți bancheri din top management-ul băncilor locale care este opțiunea personală în ceea ce privește vaccinul și părerea proprie despre campania de vaccinare împotriva COVID-19.

Henk Paardekooper, CEO First Bank, este de părere că ”începerea campaniei de vaccinare este începutul unui nou capitol, un prim pas în tranziția către normalitate și către o redesare economică sustenabilă”.

”Așa cum istoria ne-a dovedit în nenumărate rânduri, mintea umană, cu abordarea sa inovativă, împreună cu dezvoltările tehnologice, ne vor aduce întotdeauna prosperitate și soluții în fața unei crize. Va fi o normalitate cu lecții învățate: lecții de agilitate, de digitalizare, de redefinire a conectivității. Am învățat că se poate să facem lucrurile și altfel. Și chiar mai bine”, a precizat Henk Paardekooper, pentru publicația BankingNews.

În opinia sa, interacțiunea umană reală va prevala întotdeauna, deoarece suntem ființe sociale. ”Așa suntem ‚programați’, de aceea nu ne vom putea rezuma la o viață redusă la simple interacțiuni video. Nu cred în asta”, a explicat șeful First Bank.

„Este timpul să dăm dovadă de înțelepciune. Să nu uităm că 2020 ne-a reamintit cât suntem de vulnerabili. Acum avem un instrument de a lupta împotriva acestei pandemii, soluție la care anul trecut puteam doar spera. Personal, mă voi vaccina, de îndată ce acest lucru va fi posibil. Sunt adeptul deciziilor informate, luate într-o manieră responsabilă. Stă în puterea noastră, a fiecăruia, să ne protejăm sănătatea și sănătatea celorlalți, să revendicăm timpul petrecut cu cei dragi, stilul de viață, bunăstarea”, a conchis Henk Paardekooper.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)