Banca Transilvania, singura banca romaneasca din Italia, a inaugurat oficial Sucursala BT Roma. Evenimentul a inceput cu momentul taierii panglicii de catre Excelenta Sala, doamna Dana Constantinescu – Ambasadorul Romaniei in Italia, dl Horia Ciorcila – Presedintele Consiliului de Administratie BT, dl Roberto Marzanati – Vicepresedintele Consiliului de Administratie al bancii si dl Omer Tetik – directorul general Banca Transilvania.

in cadrul discursului sustinut cu aceasta ocazie, dl Horia Ciorcila a declarat: “Ideea extinderii bancii noastre in Roma s-a nascut anul trecut, in primavara. Aceasta a fost primita cu entuziasm de toata lumea – de la actionari, la angajati. Iata ca, la cateva luni de la acel moment, vedem ca ideea s-a materializat. Speram ca in Italia sa avem succesul din Romania. Sa fie intr-un ceas bun!”.

De asemenea, dl Omer Tetik a afirmat, in cadrul discursului sau: “Italia este o piata noua pentru noi, o provocare. Romanii de aici au, de acum inainte, prin Banca Transilvania, banca lor”.

Mesajul dnei Dana Constantinescu, Ambasadorul Romaniei in Italia, in cadrul Guest Book-ului evenimentului, este urmatorul: “Bun venit la Roma si mult succes primei banci romanesti in Italia, Banca Transilvania. Afaceri cat mai profitabile pentru banca, pentru clientii romani si cei italieni”.

Banca s-a bucurat, la inaugurare, de prezenta unor oficialitati locale, colaboratori, clienti – romani si italieni.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)