Horia Ciorcila, Presedintele Consiliului de Administratie BT, a fost desemnat Omul Anului 2014 – Categoria economic. Titlul a fost acordat in cadrul unei gale organizate la finalul saptamanii trecute, in Bucuresti, de publicatia Cotidianul.

Horia Ciorcila, Banca Transilvania, a declarat: “Ma onoreaza acest titlu. 2014 a fost anul in care Banca Transilvania a implinit 20 de ani de existenta si a fost marcat de rezultate financiare pozitive si de o noua provocare – achizitia Volksbank Romania. Premiul se cuvine intregii echipe a bancii pentru efortul, implicarea si pasiunea cu care scriem impreuna povestea de succes a Bancii Transilvania”.

Anul 2014 a insemnat crestere continua pentru Banca Transilvania: +11% volum operatiuni, +11,2% total active; +5,3% sold credite; +16,4% resurse atrase fata de aceeasi perioada a anului 2013.

Profitul brut BT in anul 2014 este de 521,28 milioane lei, crestere cu 17,6% fata de anul 2013. Banca Transilvania a continuat creditarea, fiind acordate in cursul anului trecut 146.000 de imprumuturi noi atat pentru companii, cat si pentru persoane fizice.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)