Consiliul de Administratie al Bancii Transilvania a decis ca dl.Horia Ciorcila, Presedintele CA al bancii, sa preia de la dl.Peter Franklin mandatul de administrator delegat de catre CA pentru coordonarea activitatii bancii si a Comitetului Executiv de Management. Franklin va ramane membru al Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania, precum si membru in Comitetul de Audit si Comitetul de Remunerare.

In cei aproape 19 ani de activitate a Bancii Transilvania, dl.Horia Ciorcila a jucat un rol esential in povestea de succes a Bancii Transilvania, devenita cea mai mare institutie bancara cu capital privat majoritar romanesc.

De asemenea, Consiliul de Administratie a desemnat-o pe dna Luminita Runcan pentru pozitia de Director General Adjunct. Activitatatea de trezorerie a bancii urmeaza sa fie preluata de dl.Teo Birle, in calitate de Director Trezorerie, in prezent acesta avand functia de Director Adjunct Trezorerie. In aceste doua cazuri, exercitarea functiei se va realiza dupa obtinerea aprobarilor corespunzatoare din partea BNR si dupa parcurgerea tuturor formalitatilor necesare. Banca Transilvania va avea, incepand cu data autorizarii BNR, doi directori generali adjuncti, conducatori ai bancii – pe dl.Nicolae Tarcea si pe dna Luminita Runcan.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)