Horia Ciorcila, Presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania, a fost desemnat “Personalitatea Anului” de catre Business Magazin, motivatia publicatiei fiind urmatorea: “antreprenor puternic si cu viziune, care a reusit sa duca BT in plutonul de conducere a bankingului romanesc”. Cu aceasta ocazie, Business Magazin a publicat un material despre antreprenoriat si despre povestea Bancii Transilvania.

Horia Ciorcila face parte din povestea de succes BT, in toate etapele ei: de cand banca era in faza de idee, ulterior de cand banca si-a inceput activitatea acum aproape 22 de ani, cu o echipa formata din 13 persoane, precum si in toate fazele construirii celei mai mari institutii bancare cu capital privat majoritar romanesc. Este unul dintre fondatorii bancii si, din 2002, Presedintele Consiliului de Administratie. In 2014 a primit din partea actionarilor al patrulea mandat pentru functia de Presedinte, pentru 2014 – 2018.

Tot in acest an, Horia Ciorcila a fost desemnat Omul Anului – Categoria Economic de catre publicatia Cotidianul.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)