Idea Bank relanseaza creditul de nevoi  personale acordand cea mai mare suma negarantata, 120.000 de lei, si o marja de dobanda redusa cu pana la 15%, se arata intr-un comunicat de presa remis de institutia de credit.

Noua oferta a produsului de creditare Idea::selfie pastreaza caracteristicile de baza ale produsului – simplu si usor de obtinut – prin solicitarea creditului cu un singur document (in baza acordului de interogare a veniturilor in baza de date ANAF) si aprobarea rapida, adaugand noi avantaje pentru clienti:

* Majorarea sumei maxime posibil de obtinut fara garantii la 120.000 lei, anterior aceasta fiind de 90.000 de lei.
* Introducerea unei oferte speciale pentru clientii care opteaza sa isi aduca salariul/venitul la Idea Bank: o reducere de 1 punct procentual fata de oferta standard, rezultand o dobanda incepand de la doar 7.22% (DAE 8%).
* Lansarea unei oferte promotionale pana la data de 31 octombrie 2015, perioada in care toti clientii care contracteaza un credit Idea::selfie primesc automat o reducere de 0.7 puncte procentuale. Oferta nu se cumuleaza cu reducerea acordata clientilor care opteaza sa isi aduca salariul la Idea Bank.

„Strategia de creditare Idea Bank se adapteaza dinamicii pietei si mai ales specificului clientilor, fiind proactiva dar prudenta in acelasi timp. Observand ca peste 12% dintre clientii Idea::selfie si-au exprimat intentia de obtine o suma mai mare si peste 80% dintre clienti au un profil foarte bun, upgrade-ul adus produsului a venit natural, beneficiile nou introduse raspunzand unor nevoi reale si plasand, totodata, oferta de creditare Idea::Bank in topul  produselor din  categoria sa.”, a declarat Alin Fodoroiu, Director Produse Idea Bank.

Exemplu de calcul: Pentru un credit in suma de 35.000 lei, pe un termen de 5 ani, rata anuala a dobanzii variabile cu optiune de virare venit este de la 7,22% (pentru un ROBOR la 3 luni de 1,32% valabil in data de 12.08.2015), comision de analiza 250 de lei, rezultand o rata lunara de la 699 lei si suma totala de plata de la 42.243 lei, DAE de la 8%.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)