Idea::Bank si ZebraPay anunta semnarea unui parteneriat pentru serviciile de colectare electronica a platii ratelor de credit prin terminalele de plata self-service. Parteneriatul este primul de acest gen din Romania si vine ca o alternativa de plata pentru clientii bancii, potrivit unui comunicat de presa remis BankingNews.ro

Ratele aferente produselor de creditare oferite de Idea::Bank S.A.persoanelor fizice pot fi achitate in numerar simplu, comod si sigur, prin intermediul terminalelor de plata ZebraPay, amplasate in mall-uri, magazine de proximitate cu program prelungit de lucru sau diverse puncte de trafic din toata tara. Plata se realizeaza rapid in cativa pasisimpli, la indemana oricui, iar ratele vor fi considerate achitate chiar din momentul platii, fara nicio intarziere. Serviciul de plata a ratelor este oferit in mod gratuit clientilor, anunta banca.

“Parteneriatul incheiat cu ZebraPay face parte din planul tactic de implementare a strategiei Idea::Bank  pe segmentul digitalizare si dezvoltare a canalelor de tip remote. Toate eforturile noastre in acest sens au ca obiectiv final confortul clientilor nostri. Suntem convinsi ca operatiunile simple, sigure si localizate in proximitatea clientului produc economie de timp pentru acesta cat si pentru banca, fiecare partener din relatia client-banca folosind timpul fie pentru viata personala fie pentru dezvoltarea altor produse inovatoare”, a declarat Anda Mihaela Kaftanoglu – Director Retea, Idea::Bank.

“Acest parteneriat vine in completarea paletei largi de servicii pe care o punem deja la dispozitia clientilor nostri. Idea::Bank este prima banca din Romania care s-a alaturat demersului nostru de a pune la dispozitia clientilor cat mai multe optiuni de plata, astfel incat acestia sa economiseasca cea mai pretioasa resursa: timpul. O singura oprire la un terminal de plata ZebraPay va oferi servicii precum plata facturilor, reincarcarea cartelei prepaid, achizitionarea de bilete de tren si avion si plata ratelor de credit. Simplu, rapid si sigur”, a declarat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

Citeste AICI pasii pentru a plati ratele la credit prin ZebraPay.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)