Potrivit unui comunicat de presa remis de Banca Comerciala Carpatica, in sedinta Consiliului de Supraveghere din 26.04.2012 s-a inregistrat demisia din functia de Presedinte si membru al Consiliului de Supraveghere al institutiei de credit a domnului Ilie Carabulea.

”Totodata, membrii Consiliului de Supraveghere au ales in functia de presedinte pe domnul Nicolae Petria, urmand a fi convocata ulterior Adunarea Generala a Actionarilor pentru completarea componentei Consiliului de Supraveghere a Bancii Comerciale Carpatica, precizeaza reprezentantii bancii.

Ilie Carabulea este principalul actionar al Bancii Carpatica. El detine 41% din actiunile bancii, care este evaluata in prezent pe bursa la 43 milioane euro. Carabulea, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Sibiu, mai detine firma de transport Atlassib.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)